VÝROBA VLASTNÉHO CUVÉE - staňte sa na chvílu vinárom a obhájte svoje víno pred somelierom

Dostupnosť: na dohodnutý termín
80.00 Cena bez DPH
96.00 OSÔB
Sledovať produkt Pridať do obľúbených Zdielať

Ak by ste sa ale chceli vyhnúť zbytočnej námahe a len tak si užiť poobedie, niečo sa naučiť o vínach, tak vám ponúkame našu novinku -

VÝROBA VLASTNÉHO CUVEE


Jedná sa o úplnú novinku, ktorú už máme overenú a ktorá veľmi dobre funguje pretože spĺňa:
- je to zábava

-  máme vynikajucého someliéra, ktorý vás dokáže 3 hodiny baviť - ochutnáte kvalitné vína
-  namiešate si vlastné cuvee
-  trošku sa vám zvýši aj promile v krvi

-  v podstate je to trochu iná ochutnávka vín

Ako to funguje?
Účastníkov rozdelíme do tímov po cca 5 osôb. Každý tím dostane potrebné vybavenie a pod dozorom someliéra mieša, kombinuje a ochutnáva vína. Súčasťou tejto aktivity je aj pohostenie potrebné na neutralizáciu chutí. Vš
etko potrebné vybavenie si donesieme na miesto.

Vašou úlohou bude namiešať z rôzných vín svoje vlastné cuvée.Víno budete miešať pod dozorom nášho vínára a ten vám pomôže so zladením chutí a vôní, tak aby ste vyrobili čo najlepšie cuvée. Okrem vína budete vyrábať aj vlastnú etiketu a názov pre vaše vínko. Po tom ako budete presvedčení, že vaše víno je to naj, prebehne SLEPÁ DEGUSTÁCIA a odborná porota určí víťaza. Hodnotí sa aj názov a etiketa.

V cene je zahrnuté pri počte min. 20 osôb:

- príprava konceptu, vínár, inventár, vína, doprava a malé pohostenie k vínku

V prípade záujmu dokážeme pre klienta zebezpečiť aj miesto, kde sa bude event konať, ubytovanie, catering no proste urobiť to full servis. Tieto náklady ale nie sú zahrnuté v danej cene, budú sa účtovať po vzájomnej dohode na základe vami vybraných možností. Cena je len orientačná, výsledná suma bude závisieť od úrovne služieb.

Požiadavky priestoru:

Reštaurácia alebo súkromná jedáleň na výnimočnom mieste, kde si účastníci môžu oddýchnuť a naplno užiť aktivitu.

Výsledná cena je orientačným odhadom celkovej sumy, jej finálna výška závisí od mnohých faktorov a platí pravidlo, čím vyšší počet účastníkov tým nižšia jednotková cena. K jej prepočtu dôjde po osobnom kontakte a ujasnení si detailov:)